A school for leaders who want change

Learn first

KMBS latest news in real time

For the latest KMBS events and news, visit KMBS Live at the top right corner of the screen

Open kmbs live
Home
/
News
/
Події квітня в kmbs
28.05.2024
Події квітня в kmbs
Минулого місяця відбулось одразу декілька подій для спільноти kmbs та назагал: панельна дискусія «Менеджмент у часи війни. Життєстійкість», захід «Цілі за OKR: переваги та обмеження» та зустріч спільноти випускників kmbs Alumni у форматі «А2А Форум»

Протягом квітня в стінах kmsb відбулась низка івентів, тому ми раді поділитися з вами останніми новинами.

Однією з ключових подій місяця стала панельна дискусія «Менеджмент у часи війни. Життєстійкість». Цей захід зібрав випускників та гостей школи, з якими обговорили важливість резилієнтності в умовах сучасних викликів. Костянтин Кошеленко, автор книги «Менеджмент у часи війни», поділився своїми думками про те, як зміна власного світогляду може сприяти подоланню стресу та викликів. Водночас Олена Мальцева, керівниця програми Executive MBA в kmbs, наголошувала на важливості відповідального лідерства та усвідомлення власного внутрішнього ресурсу для розвитку стійкості організації.

Ще одним значним заходом була подія від 23 квітня – «Цілі за OKR: переваги та обмеження», організована у партнерстві з видавництвом Лабораторія. Спікери, зокрема Сергій Ноздрачов (adjunct professor kmbs), Олександр Новіков (ексголовою НАЗК) та Антон Мартинов (засновник видавництва Лабораторія), ділились своїми поглядами на використання методології OKR (Objectives & Key Results) для досягнення визначених, мотивуючих цілей. Цілі мають бути не лише значущими, конкретними та чітко визначеними, але й надихати людину, команду чи організацію, яка їх досягає. Цілі також можуть підтримуватися ініціативами, які є планами та заходами, які допомагають досягти ключових результатів і досягти мети. Вони акцентували на свободі від мікроменеджменту, що стимулює творчість та ініціативність у діяльності.

Не менш цінною стала і друга зустріч спільноти випускників kmbs Alumni в форматі «А2А Форум». На цьому заході випускники обговорювали свої бізнес-проєкти, виходячи з п'яти основних вимірів: гуманітарного, трансформаційного, організаційного, інноваційно-технологічного та міжнародного. Обмін думками та досвідом між випускниками сприяв поглибленню знань та розвитку нетворкінгу.

Дякуємо всім учасникам наших заходів за активність та залученість!

Переглянути записи подій можна на нашому ютуб каналі.

kmbs live
23.07.2024 at 12:00
Economic engineering as a driver of economic growth ...
16.07.2024 at 12:00
Lean methodology | Serhiy Komberyanov ...
15.07.2024 at 17:00
MBA preview: Business analytics as a tool for strategic management in business ...
05.07.2024 at 18:00
Systems thinking: causes and consequences ...
01.07.2024 at 17:00
CONVOCATION-2024 ...
20.06.2024 at 14:00
How can executives use artificial intelligence? ...
13.06.2024 at 15:00
Transformational changes: Oleksiy Severyn, Ekol Logistics ...
25.05.2024 at 14:00
Creating an integrated human capital management system ...