Школа для лідерів,
які прагнуть змін

Дізнайся першим

Останні новини KMBS в реальному часі

Останні події та новини з життя KMBS дізнавайтеся у розділі KMBS Live що знаходиться у верхньому правому куті екрану

Відкрити kmbs live
Головна
/
Новини
/
Події квітня в kmbs
28.05.2024
Події квітня в kmbs
Минулого місяця відбулось одразу декілька подій для спільноти kmbs та назагал: панельна дискусія «Менеджмент у часи війни. Життєстійкість», захід «Цілі за OKR: переваги та обмеження» та зустріч спільноти випускників kmbs Alumni у форматі «А2А Форум»

Протягом квітня в стінах kmsb відбулась низка івентів, тому ми раді поділитися з вами останніми новинами.

Однією з ключових подій місяця стала панельна дискусія «Менеджмент у часи війни. Життєстійкість». Цей захід зібрав випускників та гостей школи, з якими обговорили важливість резилієнтності в умовах сучасних викликів. Костянтин Кошеленко, автор книги «Менеджмент у часи війни», поділився своїми думками про те, як зміна власного світогляду може сприяти подоланню стресу та викликів. Водночас Олена Мальцева, керівниця програми Executive MBA в kmbs, наголошувала на важливості відповідального лідерства та усвідомлення власного внутрішнього ресурсу для розвитку стійкості організації.

Ще одним значним заходом була подія від 23 квітня – «Цілі за OKR: переваги та обмеження», організована у партнерстві з видавництвом Лабораторія. Спікери, зокрема Сергій Ноздрачов (adjunct professor kmbs), Олександр Новіков (ексголовою НАЗК) та Антон Мартинов (засновник видавництва Лабораторія), ділились своїми поглядами на використання методології OKR (Objectives & Key Results) для досягнення визначених, мотивуючих цілей. Цілі мають бути не лише значущими, конкретними та чітко визначеними, але й надихати людину, команду чи організацію, яка їх досягає. Цілі також можуть підтримуватися ініціативами, які є планами та заходами, які допомагають досягти ключових результатів і досягти мети. Вони акцентували на свободі від мікроменеджменту, що стимулює творчість та ініціативність у діяльності.

Не менш цінною стала і друга зустріч спільноти випускників kmbs Alumni в форматі «А2А Форум». На цьому заході випускники обговорювали свої бізнес-проєкти, виходячи з п'яти основних вимірів: гуманітарного, трансформаційного, організаційного, інноваційно-технологічного та міжнародного. Обмін думками та досвідом між випускниками сприяв поглибленню знань та розвитку нетворкінгу.

Дякуємо всім учасникам наших заходів за активність та залученість!

Переглянути записи подій можна на нашому ютуб каналі.

kmbs live
23.07.2024 в 12:00
Економічна інженерія як рушій економічного зростання ...
16.07.2024 в 12:00
Lean-методологія | Сергій Комберянов ...
15.07.2024 в 17:00
MBA preview: Бізнес-аналітика як інструмент стратегічного управління в бізнесі ...
05.07.2024 в 18:00
Системне мислення: причини та наслідки ...
01.07.2024 в 17:00
КОНВОКАЦІЯ-2024 ...
20.06.2024 в 14:00
Як управлінцям використовувати штучний інтелект? ...
13.06.2024 в 15:00
Трансформаційні зміни: Олексій Северин, Ekol Logistics ...
25.05.2024 в 14:00
Побудова цілісної системи управління людським капіталом ...