Школа для лідерів,
які прагнуть змін

Дізнайся першим

Останні новини KMBS в реальному часі

Останні події та новини з життя KMBS дізнавайтеся у розділі KMBS Live що знаходиться у верхньому правому куті екрану

Відкрити kmbs live
Головна
/
Новини
/
Другий Медіадень Премії імені Георгія Ґонгадзе зібрав у kmbs найвпливовіших представників незалежних медіа
15.02.2021
Partnerships
Другий Медіадень Премії імені Георгія Ґонгадзе зібрав у kmbs найвпливовіших представників незалежних медіа
Премія імені Георгія Ґонґадзе — це відзнака для незалежних журналістів, заснована Українським ПЕН у партнерстві з виданням «Українська правда» та powered KMBS Alumni platform.
13 лютого відомі журналісти, редактори, медіаменеджери та медіаексперти завітали у kmbs під час другого Медіадня Премії імені Георгія Ґонґадзе.
 
«Найгірші часи, найкращі часи: Як змінюються ті, хто розповідає нам про Україну і світ» — тема, довкола якої розгорнулась дискусія впродовж заходу.

Керівник проекту НВ Віталій Сич у бесіді з Павлом Казаріним окреслив тенденції медіаринку, розповів, як карантин вплинув на роботу редакції та спробував спрогнозувати, як перехід його на українську позначиться на прибутках.

Вахтанґ Кіпіані, Євген Глібовицький, Лариса Денисенко, Наталя Лигачова та Мирослава Барчук дискутували про цінності сучасної журналістики, а Мирослава Ґонґадзе поділилася нюансами роботи в США.

Головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва разом з керівниками молодих проєктів шукали сталі бізнес-моделі на ринку медіа, а відомі відео-блогери обсудили специфіку роботи в YouTube.
 
Символічним є те, що захід відбувся у kmbs, де 3 роки тому ідея Премії для журналістів, які сприяють розвитку українського медіасередовища, втілилась у реальність завдяки підтримці декана kmbs Олександр Саврук та випускників бізнес-школи.
 
Вітаючи учасників Медіадня, Олександр Саврук розповів, чому відразу повірив у цю ідею:
 
«Мені дуже приємно, що kmbs є співзасновником Премії імені Георгія Ґонгадзе. Ми вважаємо розвиток незалежної журналістики надважливим для України, і ця подія є свідченням того, що ми рухаємося у правильному напрямку. Наша бізнес-школа була і є місцем сили для людей, які створюють, а не імітують. Саме такими є наші випускники, які виступають в ролі меценатів Премії та усвідомлюють цінність незалежної журналістики».
 
Загалом, за декілька років існування Премії, її підтримали 18 членів спільноти випускників kmbs. Під час Медіадня, випускник Presidents' MBA Антон Артеменко розповів, що саме мотивує його бути меценатом Премії імені Георгія Ґонгадзе:
 
«Ми всі вийшли з kmbs трошки іншими, з відчуттям та внутрішньою потребою сприяти розвитку української гуманітаристики, адже це про нашу культуру, ментальне поле, в якому живемо. Саме це мотивує мене підтримувати Премію імені Георгія Ґонгадзе — ініціативу, яка впливає на розвиток українського медіаполя, реалізує проєкти не про минуле, а про наше спільне майбутнє».
 
Випускники беруть участь у розвитку управлінських процесів Премії, долучаються до створення її стратегії, беруть участь у церемонії нагородження лауреата та закритих заходах, присвячених розвитку української незалежної журналістики.
 
__
 
1 / 16
kmbs live
02.04.2024 в 12:28
Стартує набір на стипендійну програму kmbs! ...
20.02.2024 в 10:37
Новий подкаст Radio kmbs з нашою adjunct professor Оксаною Щегельською ...
13.02.2024 в 12:40
Набір на MBA триває! Старт 23 травня ...
13.02.2024 в 12:29
PMBA-25 group visited the exhibition of works by Hanna Sobachko-Shostak, "Eyes of Flowers" ...
13.02.2024 в 12:20
Новий подкаст Radio kmbs "Як малим та середнім бізнесам переходити в корпоративне управління?" ...
25.11.2023 в 16:30
«Ви маєте детально продумати історію свого бренду і розповісти її. Все, що ви не розкажете, додумают ...
24.11.2023 в 16:37
Від бізнесів, які працюють з кроскультурними командами або виходять на світові ринки, ми часто чуємо ...
24.11.2023 в 12:25
Як довелося переформатувати бізнес, аби він вижив, та чи вийшло зробити з лимона лимонад – розповіда ...