A school for leaders who want change

Learn first

KMBS latest news in real time

For the latest KMBS events and news, visit KMBS Live at the top right corner of the screen

Open kmbs live
Home
/
News
/
Development and transformation: kmbs in Dubai
12.04.2019
Development and transformation: kmbs in Dubai
During the UAE International Training Module, Executive MBA kmbs participants explored Dubai's vision and managerial, technological and cultural innovations.

УчасникиMBA-програм kmbsзнайомляться з сучасними управлінськими концептами не тільки в аудиторіях Школи. Важливою частиною навчання є міжнародні модулі, під час яких можна на численних прикладах побачити, як ці концепти втілюються на практиці.  

Сьогодні завершився міжнародний навчальний модуль двох груп Executive MBA kmbs до Об’єднаних Арабських Еміратів. Протягом п’яти днів учасники досліджували реалізацію візії Дубаю: відвідували державні установи, зустрічалися з управлінцями міжнародних та локальних компаній, а також навчалися в American University in Dubai.

Візія уряду Дубаю – стати глобальним лідером і провідником змін у сфері державного управління. Як реалізується ця візія, учасники модулю дізналися під час візиту до Mohammed Bin Rashid School of Government (MBRSG) - ключової навчальної інституції Дубаю. Професор Мартін Спраггон (Martin Spraggon), заступник декана MBRSG з академічних питань, сказав на зустрічі з учасниками Executive MBA kmbs:Ключове завдання нашої школи - це підготовка лідерів завтрашнього дня, які готові не лише реалізовувати поставлені завдання, а й змінювати правила гри у цілих системах - формувати майбутнє”.

Три дні учасники модуля досліджували управлінські, технологічні та культурні інновації, які дозволяють ефективно працювати з моделями сталого розвитку. Завдяки візитам до агенції Smart Dubai, що опікується впровадженням сучасних технологій в усіх державних інституціях, та до Dubai Sustainable City, інноваційного міста майбутнього, учасники модулю побачили, як інноваційні підходи працюють уже сьогодні і дозволяють Дубаї бути лідером змін та прикладом для інших країн.

А керівник Interpipe Middle East Андрій Бурцев поділився з учасниками кейсом виходу компанії Interpipe на ринок Близького Сходу та трансформацією бізнес-моделі у перші роки роботи Interpipe Middle East. 

Феномен поєднання надсучасних інновацій та культурної спадщини був у фокусі останнього дня модулю. Саме з ним учасники працювали під час візитів до унікального проекту Masdar City, та справжніх культурних символів ОАЕ - Sheikh Zayed Grand Mosque та Louvre Abu Dhabi.

kmbs live
02.04.2024 at 12:28
Стартує набір на стипендійну програму kmbs! ...
20.02.2024 at 10:37
Новий подкаст Radio kmbs з нашою adjunct professor Оксаною Щегельською ...
13.02.2024 at 12:40
Набір на MBA триває! Старт 23 травня ...
13.02.2024 at 12:29
PMBA-25 group visited the exhibition of works by Hanna Sobachko-Shostak, "Eyes of Flowers," ...
13.02.2024 at 12:20
Новий подкаст Radio kmbs "Як малим та середнім бізнесам переходити в корпоративне управління?" ...
25.11.2023 at 16:30
"You have to think through your brand story in detail and tell it. Anything you don't tell, people w ...
24.11.2023 at 16:37
We often hear from businesses working with cross-cultural teams or expanding into global markets abo ...
24.11.2023 at 12:25
Nataliia Yeremieieva, a graduate of Presidents' MBA kmbs, co-founder and co-owner of Stekloplast, an ...