Школа для лідерів,
які прагнуть змін

Дізнайся першим

Останні новини KMBS в реальному часі

Останні події та новини з життя KMBS дізнавайтеся у розділі KMBS Live що знаходиться у верхньому правому куті екрану

Відкрити kmbs live
Головна
/
Новини
/
Спільнота стратегічних лідерів у секторі безпеки та оборони України зростає
06.03.2020
Спільнота стратегічних лідерів у секторі безпеки та оборони України зростає
Учасники програми «Стратегічне Лідерство у секторі безпеки та оборони України» завершили навчання та отримали дипломи магістрів публічного адміністрування.

«Перші згадки про військову еліту в Києво-Могилянській академії сягають 400-річної давнини. Тоді гетьман Петро Сагайдачний приєднався до Київського братства із запорізьким військом. Ви теж вже у цьому історичному ряду — військових лідерів України, які долучились до Могилянки. Але сьогодні світ має принципово інші вимоги до кожного з вас. Стратегічне лідерство передбачає спроможність створювати правила гри, працювати з концептами, дизайнувати складні системи та бути у діалозі з іншими гравцями. Тож нехай вам щастить, колеги! Дякую за співпрацю», — Олександр Саврук привітав випускників програми «Стратегічне Лідерство у секторі безпеки та оборони України».

5 березня стратегічні лідери отримали дипломи магістрів публічного адміністрування у секторі безпеки та оборони України.

Впродовж 14 місяців навчання вони аналізували складність сучасного та майбутнього середовища безпеки, його вплив на ключові системи держави, уряд і міжвідомчу співпрацю, вивчали концепції інституційного лідерства та моделювали складні системи в секторі безпеки та оборони.

Під керівництвом Гелени Саврук стратегічні лідери України навчаються у kmbs з 2017 року. Цьому сприяє фокус Школи на розвитку лідерських спроможностей, необхідних управлінцям стратегічного рівня, та довіра міжнародних партнерів до експертизи викладачів kmbs.

Спеціальний радник Великої Британії з питань оборони Лінда Сміт під час вручення зауважила, що програма має підтримку через додаткову цінність, яку отримують учасники під час навчання у kmbs. Вона відзначила міжнародний рівень експертизи Школи та водночас заглиблення викладачів в український контекст.

Із завершенням важливого етапу випускників привітав і міністр закордонних справ Канади Франсуа-Філіп Шампань. Він наголосив: «Кожен із вас вже служив цій країні, але у новому світі з його викликами здобуті на програмі навички і спільнота однодумців допоможуть вам у цій лідерській подорожі». Міністр закордонних справ Канади повідомив, що програма військової співпраці продовжує фінансування програм kmbs для стратегічних лідерів і стратегічних архітекторів ще на два роки. Ці інвестиції він назвав внеском Канади у реформування України та краще майбутнє для кожного українця.

1 / 6
kmbs live
02.04.2024 в 12:28
Стартує набір на стипендійну програму kmbs! ...
20.02.2024 в 10:37
Новий подкаст Radio kmbs з нашою adjunct professor Оксаною Щегельською ...
13.02.2024 в 12:40
Набір на MBA триває! Старт 23 травня ...
13.02.2024 в 12:29
PMBA-25 group visited the exhibition of works by Hanna Sobachko-Shostak, "Eyes of Flowers" ...
13.02.2024 в 12:20
Новий подкаст Radio kmbs "Як малим та середнім бізнесам переходити в корпоративне управління?" ...
25.11.2023 в 16:30
«Ви маєте детально продумати історію свого бренду і розповісти її. Все, що ви не розкажете, додумают ...
24.11.2023 в 16:37
Від бізнесів, які працюють з кроскультурними командами або виходять на світові ринки, ми часто чуємо ...
24.11.2023 в 12:25
Як довелося переформатувати бізнес, аби він вижив, та чи вийшло зробити з лимона лимонад – розповіда ...