Школа для лідерів,
які прагнуть змін

Дізнайся першим

Останні новини KMBS в реальному часі

Останні події та новини з життя KMBS дізнавайтеся у розділі KMBS Live що знаходиться у верхньому правому куті екрану

Відкрити kmbs live
Головна
/
Статті
/
ЯК БІЗНЕС ПРАЦЮЄ ПІД ЧАС ВІЙНИ | Епізод 1. Датагрупп-Volia
29.03.2022
1624
3хв
ЯК БІЗНЕС ПРАЦЮЄ ПІД ЧАС ВІЙНИ | Епізод 1. Датагрупп-Volia
Процеси. Фінанси. Операційна довершеність
Всі ми знаємо вагу інформації і вже чудово розуміємо цінність зв’язку в часи повномасштабної війни. Тому пропонуємо вам розповідь про те як великий бізнес разом з ЗСУ і народом України успішно протистоїть ворогу і спрямовує власні ресурси на здобуття перемоги.

Ще 22 лютого, за дві доби до початку активної фази агресії з боку Росії, компанія «Датагруп» та Volia заявили про авансову сплату податків у розмірі 50 млн грн. «Датагруп» є одним з ключових гравців вітчизняного ринку волоконно-оптичної інфраструктури та цифрових послуг. В червні 2021 року компанія придбала 100% групи компаній Volia.


Зі слів Михайла Шелемби, СЕО «Датагруп», учасника програми SSA KMBS, відповідальний бізнес не може собі дозволити ігнорувати глобальні виклики, що постали перед нашою країною.

«Сила України та нашого народу в єдності. «Датагруп» та Volia як відповідальний український бізнес не може залишатися осторонь подій і загроз навколо нашої країни. Ми віримо в Україну та в її майбутнє» 

Та на цьому активна громадянська позиція компанії не припинилась. Наступним кроком стало рішення про видалення всього російського контенту  з усіх платформ компанії Датагруп-Volia та відмова від усього програмного забезпечення російської компанії DoctorWeb.

Також були зняті всі швидкісні обмеження передачі даних для ЗСУ, МВС, ДСНС.

Черговою ініціативою менеджменту Датагруп-Volia  стало  спільне з військовою адміністрацією у Київській області створення кол-центру для допомоги населенню.

А з початку березня запрацювала ініціатива, коли кожен абонент чи клієнт Датагруп-Volia може підтримати ЗСУ шляхом перерахунку власних бонусів програми лояльності.

Всі ці дні компанія робить все можливе, щоб забезпечити доступ до інформації та організувати зв’язок для всіх громадян України. На 14 березня, компанія підключила до Інтернету та цифрового телебачення 330 бомбосховищ та об’єктів цивільного захисту у 18 областях України. Компанія Датагруп-Volia разом з Міністерством Освіти України, Міністерством інформаційної політики України, UNICEF взяло участь в проекті «Навчання без меж» — надання безкоштовного доступу до шкільного онлайн навчання для всіх абонентів.

Техніки Датагруп-Volia працюють 24/7 і намагаються організувати зв’язок для українців навіть під снарядами й ракетами агресора. В надзвичайно складних умовах здійснено успішні аварійні роботи з відновлення цілісності кабелю та зв’язку  Ніжині, Херсоні, Краматорську, Харкові, Миколаєві та Миколаївській області, Києві і Київському регіону.  

В єдності — наша сила. Допоки кожен воює, де стоїть, — ми непереможні! Дякуємо всім захисникам за непохитну віру в невідворотність нашої перемоги!

kmbs live
20.02.2024 в 10:37
Новий подкаст Radio kmbs з нашою adjunct professor Оксаною Щегельською ...
13.02.2024 в 12:40
Набір на MBA триває! Старт 23 травня ...
13.02.2024 в 12:29
PMBA-25 group visited the exhibition of works by Hanna Sobachko-Shostak, "Eyes of Flowers" ...
13.02.2024 в 12:20
Новий подкаст Radio kmbs "Як малим та середнім бізнесам переходити в корпоративне управління?" ...
25.11.2023 в 16:30
«Ви маєте детально продумати історію свого бренду і розповісти її. Все, що ви не розкажете, додумают ...
24.11.2023 в 16:37
Від бізнесів, які працюють з кроскультурними командами або виходять на світові ринки, ми часто чуємо ...
24.11.2023 в 12:25
Як довелося переформатувати бізнес, аби він вижив, та чи вийшло зробити з лимона лимонад – розповіда ...
23.11.2023 в 18:04
«Ми дуже часто працюємо з цифрами, походження яких не розуміємо. Тому перша теза курсу – побудувати ...