Школа для лідерів,
які прагнуть змін

Дізнайся першим

Останні новини KMBS в реальному часі

Останні події та новини з життя KMBS дізнавайтеся у розділі KMBS Live що знаходиться у верхньому правому куті екрану

Відкрити kmbs live
Головна
/
Новини
/
Вітаємо управлінців, які приєднались до спільноти kmbs!
01.12.2019
Вітаємо управлінців, які приєднались до спільноти kmbs!
28 листопада розпочали навчання нові учасники програм Presidents' MBA, Executive MBA та Master in Business Analytics and Finance.

28–29 листопада розпочали навчання нові учасників програм Presidents' MBA, Executive MBA та Master in Business Analytics and Finance. 

Протягом першого дня управлінці познайомились одне з одним, дізнались про витоки Києво-Могилянської академії, а також взяли участь у квесті-знайомстві із командою kmbs.

Традиційно до нових учасників зі вступним словом звернувся декан kmbs Олександр Саврук. Олександр підкреслив, що у kmbs управлінці є відповідальними учасниками навчального процесу, а також звернув увагу на перші дві літери у назві kmbs. «Києво-Могилянскість» — це те, що формує унікальне середовище, у якому зростають управлінці, спонукає до пошуку сенсів, додає нахабства, впевненості та відповідальності.

Більше про автентичність Києво-Могилянської академії учасники дізнались під час Могилянського етюду, який відбувся у музеї НАУКМА. Тамара Тачинська, керівниця напрямку гуманітарних проектів та партнерств у kmbs, через постаті видатних могилянців передала контекст, у якому існувала академія з 1615 року.

З її слів: «Пошук істини, самопізнання і висловлення власної думки — це цінності, які завжди формували автентичність Києво-Могилянської академії. Також спудеїв академії у всі часи виділяли відкритість і жага до розвитку — після випуску багато з них їхали навчатись закордон, здобували досвід, а потім повертались до рідної академії та брали на себе відповідальність за розбудову суспільства».

Після занурення у контекст академії, відбулась зустріч із випускницею kmbs Катериною Мартиненко. Катерина розповіла про свій шлях та переосмислення власної ролі у компанії, а також підкреслила, що для того, аби бути лідером необхідні ресурси. Києво-Могилянська Бізнес-Школа, зі слів нашої випускниці, надає ресурси, які водночас допомагають долати виклики та знаходити ідеї для подальшого руху.

Наприкінці вечора учасники обговорили враження після першого дня протягом невеличкого частування.

Ми вітаємо управлінців, які вже на шляху до змін у своїх компаніях, бажаємо їм якісної трансформації та проривного розвитку!

1 / 7

Якщо цього року ви не встигли прийняти рішення та приєднатись до спільноти kmbs — наступний старт навчання на MBA-програмах відбудеться навесні.

Реєстрація вже відкрита:

Presidents’ MBA 

Для засновників компаній із досвідом підприємницької діяльності та стратегічного управління не менше 3 років, які мислять масштабами світу та свідомо нарощують рівень власних амбіцій.

Executive MBA

Для топ-менеджерів, які мають досвід розробки та реалізації стратегії не менше 5 років і прагнуть масштабувати, розвивати та змінювати компанію, в якій працюють.

До зустрічі у kmbs!

kmbs live
02.04.2024 в 12:28
Стартує набір на стипендійну програму kmbs! ...
20.02.2024 в 10:37
Новий подкаст Radio kmbs з нашою adjunct professor Оксаною Щегельською ...
13.02.2024 в 12:40
Набір на MBA триває! Старт 23 травня ...
13.02.2024 в 12:29
PMBA-25 group visited the exhibition of works by Hanna Sobachko-Shostak, "Eyes of Flowers" ...
13.02.2024 в 12:20
Новий подкаст Radio kmbs "Як малим та середнім бізнесам переходити в корпоративне управління?" ...
25.11.2023 в 16:30
«Ви маєте детально продумати історію свого бренду і розповісти її. Все, що ви не розкажете, додумают ...
24.11.2023 в 16:37
Від бізнесів, які працюють з кроскультурними командами або виходять на світові ринки, ми часто чуємо ...
24.11.2023 в 12:25
Як довелося переформатувати бізнес, аби він вижив, та чи вийшло зробити з лимона лимонад – розповіда ...