Школа для лідерів,
які прагнуть змін

Дізнайся першим

Останні новини KMBS в реальному часі

Останні події та новини з життя KMBS дізнавайтеся у розділі KMBS Live що знаходиться у верхньому правому куті екрану

Відкрити kmbs live
«Зміцнення членських бізнес-об’єднань мікро-, малих і середніх підприємств в Україні»:
Головна
/
Новини
/
«Зміцнення членських бізнес-об’єднань мікро-, малих і середніх підприємств в Україні»:
13.12.2022
«Зміцнення членських бізнес-об’єднань мікро-, малих і середніх підприємств в Україні»:
7 грудня у межах Проєкту ПРООН «Зміцнення членських бізнес-об’єднань мікро-, малих і середніх підприємств в Україні» відбулася онлайн-подія для представників вищих навчальних закладів України.

Заступник декана kmbs Едуард Мальцев та координатор Проєкту Владлен Сисун розповіли учасникам про те, як виник та розвивався Проєкт, про його завдання та етапи, а також про можливості, які він відкриває для лідерів бізнес-об’єднань (БО).

Проєкт ПРООН «Зміцнення членських бізнес-об’єднань мікро-, малих і середніх підприємств в Україні» створено у співпраці з Міністерством економіки України і за підтримки Швейцарії. Цей проєкт спрямовано на прискорення розвитку сектора ММСП шляхом зміцнення потенціалу членських бізнес-об'єднань.

Едуард Мальцев розказав, що мікро-, малі та середні підприємства забезпечують роботою понад 4 млн людей в Україні. Членські БО є важливими компонентами інфраструктури з підтримки бізнесу, тому розвиваючи їх, держава розвиває бізнес. Пан Едуард розповів про логіку програми, зокрема про її рівні та навчальне наповнення, а ще поділився тим, як вплинула на Проєкт війна. Попри вимушену зупинку на два місці, вже у травні програма відновилась і навіть вийшла на новий рівень завдяки додаванню командного та індивідуального коучингу та фасилітаціії. Завдяки цим інструментам процес стратегування став значно продуктивнішим та якіснішим.

А пан Владлен поділився тим, як формувалося надзавдання програми – вплив на розвиток сектору мікро-, малих і середніх підприємств через розвиток лідерів БО. А також розповів, що чимало донорських організацій зараз «вмикають» потужну підтримку бізнес-об’єднань. Тож спікер закликав учасників зустрічі брати досвід Проєкту ПРООН та створювати схожі програми для волонтерських організацій та БО.

 

kmbs live
05.09.2024 в 18:00
Новий подкаст: "Менеджмент: стилі управління" ...
19.08.2024 в 16:40
Новий подкаст: "Продажі: стратегічні зміни, кейс Balbek Bureau" ...
31.07.2024 в 14:00
Людський капітал: пошук та розвиток команди ...
23.07.2024 в 12:00
Економічна інженерія як рушій економічного зростання ...
16.07.2024 в 12:00
Lean-методологія | Сергій Комберянов ...
15.07.2024 в 17:00
MBA preview: Бізнес-аналітика як інструмент стратегічного управління в бізнесі ...
05.07.2024 в 18:00
Системне мислення: причини та наслідки ...
01.07.2024 в 17:00
КОНВОКАЦІЯ-2024 ...