Школа для лідерів,
які прагнуть змін

Дізнайся першим

Останні новини KMBS в реальному часі

Останні події та новини з життя KMBS дізнавайтеся у розділі KMBS Live що знаходиться у верхньому правому куті екрану

Відкрити kmbs live
Головна
/
Новини
/
«Команду лідерів має об'єднувати спільна Ідея, що надихає, драйвить та спонукає до розвитку лідерських якостей», — Андрій Голімбовський
12.02.2021
«Команду лідерів має об'єднувати спільна Ідея, що надихає, драйвить та спонукає до розвитку лідерських якостей», — Андрій Голімбовський
10 лютого під час Top Talks говорили про управління та логістику з генеральним директором Ekol Logistics Україна Андрієм Голімбовським.

10 лютого майже 100 учасників (більшість — онлайн) приєднались до розмови з Андрієм Голімбовським в рамках Top Talks.

Андрій поділився інсайтами з 20-річного досвіду у логістиці та розповів, як організовані процеси в Ekol Logistics — компанії, що входить у ТОП-3 логістичних провайдерів України з річним оборотом ≈600 млн. грн.

 
Модерував захід викладач kmbs та керівник Presidents' MBA Едуард Мальцев.
 
Яскраві цитати з дискусії:
  • Коли ми об'єднуємо зусилля з партнерами — створюємо більшу цінність, яку поодинці створити неможливо. Наприклад, у партнера є ті компетенції, які потрібні нам, і це дозволяє оптимізувати собівартість сервіса для клієнта. Він отримує найкращий сервіс і по якості, і по ціні.
  • Ми ставимось до партнерств стратегічно — це співпраця надовго. Тому важливо, щоб партнери поділяли наші цінності, підходи, філософію. В іншому випадку співпраця заведе в глухий кут, очікування розійдуться з реальністю.
  • В Україні кожен логістичний оператор унікальний. Ми радше не конкуренти, а колеги, об'єднані спільною метою, адже ринок молодий, потенціал для розвитку — неймовірний. До того ж ми вважаємо, що наш конкурент може бути нашим клієнтом. А як «конкурувати» з нашим потенційним клієнтом? Для цього маємо створювати кращі логістичні рішення, ніж він може створити самостійно :)
  • Команда — один із ключових стовпів Ekol Logistics Україна. Якщо ми говоримо про управлінців — вони всі лідери, у нас це елемент культури. З вертикальної формальної структури ми йдемо до горизонтальної — об'єднуємось навколо проєктів, тож кожна людина може бути у різних ролях, зокрема — увійти в роль лідера.
  • Команду лідерів має об'єднувати спільна Ідея, що надихає, драйвить та спонукає до розвитку лідерських якостей. Якщо її немає, вона недостатньо масшатбна (не чіпляє) або люди її не розуміють — це проблема. Тож формування культури лідерства раджу розпочинати з пошуку великої Ідеї.
TOP Talks — це серія розмов із топменеджерами провідних українських компаній. Слідкуйте за анонсами наступних Top Talks на сторінці «Події» та у соціальних мережах kmbs.
1 / 8
kmbs live
02.04.2024 в 12:28
Стартує набір на стипендійну програму kmbs! ...
20.02.2024 в 10:37
Новий подкаст Radio kmbs з нашою adjunct professor Оксаною Щегельською ...
13.02.2024 в 12:40
Набір на MBA триває! Старт 23 травня ...
13.02.2024 в 12:29
PMBA-25 group visited the exhibition of works by Hanna Sobachko-Shostak, "Eyes of Flowers" ...
13.02.2024 в 12:20
Новий подкаст Radio kmbs "Як малим та середнім бізнесам переходити в корпоративне управління?" ...
25.11.2023 в 16:30
«Ви маєте детально продумати історію свого бренду і розповісти її. Все, що ви не розкажете, додумают ...
24.11.2023 в 16:37
Від бізнесів, які працюють з кроскультурними командами або виходять на світові ринки, ми часто чуємо ...
24.11.2023 в 12:25
Як довелося переформатувати бізнес, аби він вижив, та чи вийшло зробити з лимона лимонад – розповіда ...