Школа для лідерів,
які прагнуть змін

Дізнайся першим

Останні новини KMBS в реальному часі

Останні події та новини з життя KMBS дізнавайтеся у розділі KMBS Live що знаходиться у верхньому правому куті екрану

Відкрити kmbs live
Головна
/
Новини
/
Оголошено переможців Cтипендійної програми kmbs
27.10.2020
Оголошено переможців Cтипендійної програми kmbs
Стипендійна програма kmbs — це можливість для управлінців, які своєю діяльністю сприяють вирішенню актуальних проблем українського суспільства. Стипендія забезпечує 75% вартості навчання на Executive MBA.

Переможцями Стипендійної програми kmbs стали:

Богдан Логвиненко

Олекандра Матвійчук

Віта Думанська

Ольга Сагайдак

Вони успішно пройшли всі етапи відбору та 29 жовтня розпочнуть навчання на програмі Executive MBA. Вітаємо їх у спільноті!

Цього разу на одне стипендійне місце ми отримали 23 аплікації. Ретельно вивчивши кожну з них, відібрали 16-ьох управлінців для фінального етапу — співбесід з керівниками MBA-програм.

Зі слів Олени Жильцової, керівниці програми Executive MBA:

«Усі шістнадцять кандидатів на стипендію, котрі були запрошені до фінального етапу конкурсного відбору, надзвичайно сильні. Усі інтелектуальні, амбітні, працюють з надважливою проблематикою, представляють Україну в світі, є соціальними новаторами. Тому прийняти остаточне рішення, навіть попри ґрунтовне вивчення всіх проєктів і досвіду всіх кандидатів, було непросто. Та, думаю, Школі вдалося обрати проєкти, для яких тут і зараз програма Executive MBA стане неабияким мультиплікатором, допоможе зробити новий якісний стрибок, максимізує їхній вплив на середовище».

Започаткування стипендій було природним кроком для kmbs. Освітня діяльність Школи спрямована на те, щоб сучасні управлінці, набуваючи новий тип мислення та розвиваючи лідерські спроможності, створювали якісно іншу дійсність для себе, свого бізнесу та українського суспільства. Для досягнення синергійного ефекту ця трансформація має відбуватись серед представників різних сфер — бізнесу, культури, освіти, соціальних та громадських інституцій.

Про ключову мету стипендійної програми розповів Едуард Мальцев, заступник декана kmbs та керівник програми Presidents’ MBA:

«Стипендії стимулюють навчання керівників та розвиток інституцій, які мають суттєвий вплив на суспільство. Стипендії важливі також і для навчального процесу МВА. Навчаючись в одній аудиторії, керівники бізнесу та неурядових організацій починають бачити ширшу картину; краще розуміють проблематику одне одного; збагачуються підходами до операційного управління; знайомляться зі стратегічним управлінням в різних сферах діяльності».

Наступний відбір для отримання стипендій kmbs відбудеться весною 2021 року. Переможцям бізнес-школа забезпечить 75% вартості навчання на програмі Executive MBA.

______

Більше про стипендіатів kmbs:

1 / 4
kmbs live
20.02.2024 в 10:37
Новий подкаст Radio kmbs з нашою adjunct professor Оксаною Щегельською ...
13.02.2024 в 12:40
Набір на MBA триває! Старт 23 травня ...
13.02.2024 в 12:29
PMBA-25 group visited the exhibition of works by Hanna Sobachko-Shostak, "Eyes of Flowers" ...
13.02.2024 в 12:20
Новий подкаст Radio kmbs "Як малим та середнім бізнесам переходити в корпоративне управління?" ...
25.11.2023 в 16:30
«Ви маєте детально продумати історію свого бренду і розповісти її. Все, що ви не розкажете, додумают ...
24.11.2023 в 16:37
Від бізнесів, які працюють з кроскультурними командами або виходять на світові ринки, ми часто чуємо ...
24.11.2023 в 12:25
Як довелося переформатувати бізнес, аби він вижив, та чи вийшло зробити з лимона лимонад – розповіда ...
23.11.2023 в 18:04
«Ми дуже часто працюємо з цифрами, походження яких не розуміємо. Тому перша теза курсу – побудувати ...