Школа для лідерів,
які прагнуть змін

Дізнайся першим

Останні новини KMBS в реальному часі

Останні події та новини з життя KMBS дізнавайтеся у розділі KMBS Live що знаходиться у верхньому правому куті екрану

Відкрити kmbs live
Головна
/
Новини
/
Разом до сталого розвитку: в kmbs стартувала програма Young SDG Innovators
10.10.2019
International
Partnerships
Разом до сталого розвитку: в kmbs стартувала програма Young SDG Innovators
Young SDG Innovators — програма для молодих інноваторів, які у своїх компаніях реалізовуватимуть проекти, що допоможуть наблизитись до досягнення Цілей сталого розвитку.

«Вихід на Sustainability в світі не передбачає нашого власного егоїстичного відношення до світу, ми розуміємо, що не можемо зупинитись тільки на тому, щоб задовольнити потреби або тільки себе, або ж тільки своєї компанії. Ми говоримо про баланси в системах, про суб’єктність і співпрацю, про пошук спільних рішень, про наш вплив на розвиток ширших систем. Ми розуміємо, що ми вже не впливаємо на «сьогодні», але можемо сформувати наше спільне майбутнє. Мені здається, що старт програми саме в kmbs, з нашим спільним досвідом співпраці, є хорошим тригером на запуск цієї успішної програми, яка представить нашу країну у світі у цих відповідальних питаннях», — цими словами Олександр Саврук, декан kmbs, привітав учасників програми Young SDG Innovators.

У kmbs відбувся старт програми для молодих інноваторів, які у своїх компаніях реалізовуватимуть проекти, що допоможуть наблизитись до досягнення Цілей сталого розвитку. Серед учасників програми: E&Y, EPAM, Energoatom, DTEK, Yes Straws, Astarta, FUIB, Alfa Bank, FILM.UA, Farmak.

Відкрила подію Оснат Лубрані, координатор системи ООН в Україні, яка підкреслила важливість взаємодії гравців різних соціальних систем для досягнення глобальних цілей. Пані Лубрані зазначила, що лише активна співпраця між бізнесом, державними інститутами та громадянським суспільством може забезпечити виконання Цілей сталого розвитку. Також є потреба у лідерах, які здатні забезпечити цю взаємодію і стати рушіями інновацій на всіх рівнях. Участь у програмі — це той приклад лідерства, який необхідний для успіху компаній, України та світу.

Young SDG Innovators реалізується вперше та відбувається в 10-ти країнах світу, в Україні координується офісом мережі Глобальний договір ООН в Україні. kmbs є освітнім партнером програми, а випускники школи Дмитро Шестаков, Віталій Верещагін та Ольга Левітан долучились до складу менторів та експертів програми. В рамках Young SDG Innovators заплановані навчальні онлайн-сесії та п'ять дводенних офлайн-сесій, а завершиться програма презентацією найкращих проектів у Нью-Йорку в липні 2020-го року.

kmbs live
02.04.2024 в 12:28
Стартує набір на стипендійну програму kmbs! ...
20.02.2024 в 10:37
Новий подкаст Radio kmbs з нашою adjunct professor Оксаною Щегельською ...
13.02.2024 в 12:40
Набір на MBA триває! Старт 23 травня ...
13.02.2024 в 12:29
PMBA-25 group visited the exhibition of works by Hanna Sobachko-Shostak, "Eyes of Flowers" ...
13.02.2024 в 12:20
Новий подкаст Radio kmbs "Як малим та середнім бізнесам переходити в корпоративне управління?" ...
25.11.2023 в 16:30
«Ви маєте детально продумати історію свого бренду і розповісти її. Все, що ви не розкажете, додумают ...
24.11.2023 в 16:37
Від бізнесів, які працюють з кроскультурними командами або виходять на світові ринки, ми часто чуємо ...
24.11.2023 в 12:25
Як довелося переформатувати бізнес, аби він вижив, та чи вийшло зробити з лимона лимонад – розповіда ...