Школа для лідерів,
які прагнуть змін

Дізнайся першим

Останні новини KMBS в реальному часі

Останні події та новини з життя KMBS дізнавайтеся у розділі KMBS Live що знаходиться у верхньому правому куті екрану

Відкрити kmbs live
Навчання на Presidents’ MBA kmbs триває
Головна
/
Новини
/
Навчання на Presidents’ MBA kmbs триває
28.11.2022
Навчання на Presidents’ MBA kmbs триває
Минулого тижня група PMBA-24 зустрілася у стінах kmbs на черговий навчальний модуль. З 21 по 25 листопада на учасників чекали як продовження вже знайомих їм курсів, так і початок нових.

Зокрема, разом із керівником Presidents’ MBA Едуардом Мальцевим група розбиралася із поняттями «організація», «творець», «інтуїція», «композиція» у межах нового курсу «Організаційний дизайн». «Компанії мають не лише економічну, а й соціальну складову, адже у них засновники створюють певний соціум. Якщо цей соціум гармонійний, то компанія має шанс пережити свого творця. А ключовим інструментом у цьому створенні є композиція, — розповів пан Едуард З цієї точки зору мистецтво дуже дотичне до управління. І там, і там стосовно багатьох речей ми відчуваємо: гармонійно чи ні, складається чи не складається». А власне організаційний дизайн, за словами пана Едуарда, повязує комплекс ідей та комплекс людей  і створює з них цілісну композицію.

Із професоркою kmbs Оленою Сапожковою учасники PMBA-24 поринали у глибини курсу «Корпоративне управління». Вони дискутували про те, що понукає їх займатися бізнесом, про свої «навіщо», розбиралися у різних видах мотивації управлінців та теоріях управління. «Коли ми не маємо інформації, то перебуваємо у стані невизначеності, а це значить, що нам важко оцінити ризики. Отже, потрібно зменшувати невизначеність, і для цього є один шлях  будувати процеси та системи контролю. Цим, зокрема, й опікується корпоративне управління»,  каже пані Олена.

Також учасники вивчали курси «Операційна ефективність» з Сергієм Комберяновим та «Економічна інженерія» з Віктором Галасюком. А в останній день цього модуля мали зустріч із дипломатом Данилом Лубківським та філософом Орестом Лютим, на якій ішлося про світовий порядок: як він формувався, як зараз змінюється й яким може бути у майбутньому.

А мистецтвознавиця Діана Клочко зацікавила групу темою «Навіщо українці збирають мистецтво». Вона розповіла про зародження цієї традиції в Європі, роль родини Медічі у цьому процесі, про культурну експансію та формування нашого спільного з Європою культурного простору. «Андрій Боголюбський міг вкрасти ікону з Вишгороду й повезти її в Москву, щоб зробити їхньою головною святинею. А українська традиція  інша: треба купувати, замовляти мистецькі твори, спонсорувати художників»,  розповіла пані Діана.

Упродовж пяти насичених днів учасники отримали чимало знань та інсайтів  і тепер із нетерпінням чекатимуть на наступний модуль. А ми знову чекатимемо на них у kmbs!

kmbs live
02.04.2024 в 12:28
Стартує набір на стипендійну програму kmbs! ...
20.02.2024 в 10:37
Новий подкаст Radio kmbs з нашою adjunct professor Оксаною Щегельською ...
13.02.2024 в 12:40
Набір на MBA триває! Старт 23 травня ...
13.02.2024 в 12:29
PMBA-25 group visited the exhibition of works by Hanna Sobachko-Shostak, "Eyes of Flowers" ...
13.02.2024 в 12:20
Новий подкаст Radio kmbs "Як малим та середнім бізнесам переходити в корпоративне управління?" ...
25.11.2023 в 16:30
«Ви маєте детально продумати історію свого бренду і розповісти її. Все, що ви не розкажете, додумают ...
24.11.2023 в 16:37
Від бізнесів, які працюють з кроскультурними командами або виходять на світові ринки, ми часто чуємо ...
24.11.2023 в 12:25
Як довелося переформатувати бізнес, аби він вижив, та чи вийшло зробити з лимона лимонад – розповіда ...