Школа для лідерів,
які прагнуть змін

Дізнайся першим

Останні новини KMBS в реальному часі

Останні події та новини з життя KMBS дізнавайтеся у розділі KMBS Live що знаходиться у верхньому правому куті екрану

Відкрити kmbs live
Учасники Presidents' МВА продовжують навчання офлайн
Головна
/
Новини
/
Учасники Presidents' МВА продовжують навчання офлайн
19.09.2022
Учасники Presidents' МВА продовжують навчання офлайн
З 12 по 16 вересня група Presidents’ MBA-24 вперше від початку повномасштабного вторгнення зустрілася у бізнес-школі, а не онлайн.

Навчання у kmbs не зупиняється під час війни, адже що складніші зовнішні обставини, то важливіші для управлінців стратегічне та системне мислення та інші складники MBA-програм. З 12 по 16 вересня група Presidents’ MBA-24 вперше від початку повномасштабного вторгнення зустрілася у бізнес-школі, а не онлайн. Вона мала черговий навчальний модуль, під час якого учасники поглиблювали своє розуміння стратегії як правил гри  а ще раділи особистій зустрічі з професорами kmbs.

Вони спілкувалися про стратегічне мислення з деканом kmbs Олександром Савруком, досліджували моделювання систем з Едуардом Мальцевим і разом з Оленою Мальцевою розбиралися у стратегічному маркетингу. А за традиційну для Presidents’ MBA гуманітарну складову у цьому модулі відповідали мистецтвознавиця Діана Клочко та філософ Тарас Лютий. З пані Діаною учасники говорили про те, що називають «українським мистецтвом», а з паном Тарасом — дискутували про виклики буття.

У цьому модулі учасники PMBA-24 розпочали новий курс  «Економічна інженерія»  з Віктором Галасюком, економістом та президентом Української асоціації Римського клубу. Пан Віктор вважає, що ця дисципліна дає управлінцям не лише розуміння економічних процесів, але й важелі впливу на них.

«Економіка  це зовсім не фізика за рівнем своєї складності й непрогнозованості, каже пан Віктор Але це не значить, що ми не можемо знайти у ній певні опори. Вплив на реальність в економіці двосторонній, на відміну від фізики, і дуже багато залежить від віри. Хтось вірить у золото, тому що йому тисячі років. Хтось  у біткоїни й сміється над тими, хто вірить у золото. Звучить парадоксально, але в економіці це факт: якщо багато людей вірить, що щось має цінність, це стає правдою».

У жвавій дискусії з паном Віктором учасники PMBA-24 встигли зачепити чимало тем: від інвестиційної привабливості України до відкладеної рецесії у США, від боргових циклів до небезпечного дисбалансу у системі освіти між аналізом та синтезом на користь першого. І, безперечно, учасники отримали чимало ідей для подальших роздумів  вистачить аж до наступного модуля.

kmbs live
02.04.2024 в 12:28
Стартує набір на стипендійну програму kmbs! ...
20.02.2024 в 10:37
Новий подкаст Radio kmbs з нашою adjunct professor Оксаною Щегельською ...
13.02.2024 в 12:40
Набір на MBA триває! Старт 23 травня ...
13.02.2024 в 12:29
PMBA-25 group visited the exhibition of works by Hanna Sobachko-Shostak, "Eyes of Flowers" ...
13.02.2024 в 12:20
Новий подкаст Radio kmbs "Як малим та середнім бізнесам переходити в корпоративне управління?" ...
25.11.2023 в 16:30
«Ви маєте детально продумати історію свого бренду і розповісти її. Все, що ви не розкажете, додумают ...
24.11.2023 в 16:37
Від бізнесів, які працюють з кроскультурними командами або виходять на світові ринки, ми часто чуємо ...
24.11.2023 в 12:25
Як довелося переформатувати бізнес, аби він вижив, та чи вийшло зробити з лимона лимонад – розповіда ...