Школа для лідерів,
які прагнуть змін

Дізнайся першим

Останні новини KMBS в реальному часі

Останні події та новини з життя KMBS дізнавайтеся у розділі KMBS Live що знаходиться у верхньому правому куті екрану

Відкрити kmbs live
Головна
/
Новини
/
Конвокація - 2021
01.07.2021
Конвокація
Конвокація - 2021
Учасники п’яти MBA-груп отримали дипломи на церемонії Конвокації Києво-Могилянської бізнес-школи та долучилися до Alumni-спільноти kmbs.

Конвокація в Києво-Могилянській бізнес-школі, яка завжди відбувається 28 червня, – один із найсвятковіших днів року. Його з нетерпінням чекає і команда школи, і викладачі, і, звісно ж, учасники.

Навчання на програмах МВА не є легким, втім, цьогорічним випускникам довелося пройти цей шлях за особливих обставин, зазначив у вітальній промові декан kmbs Олександр Саврук. «Вам випало навчатися у складних умовах: пандемія стала викликом для людства, в нашій країні 8-ий рік триває війна. Невизначеність і непрогнозованість є основними характеристиками нашого часу. Втім, долаючи всі перешкоди, ви таки досягнули своєї мети. І перейшли на інший рівень. Тепер ви готові взяти відповідальність не лише за себе, свій бізнес, а також і за країну».

Тож, для 53-х управлінців позаду два роки наполегливого навчання, кропіткої праці, захоплюючих лекцій, виїзних модулів, несподіваних інсайтів. І протягом цих двох років з учасниками завжди були керівники МВА напрямів − ділилися мудрістю, підтримували, надихали. Кожен з ним сказав своє напутнє слово і в цей урочистий день. Едуард Мальцев (заступник декана kmbs, керівник PMBA) відзначив, що МВА освіта дає можливість в першу чергу бути вільним; Олена Жильцова (керівниця EMBA) бажала великих ідей, розуму та душі до них, і людей поруч, які віритимуть та цінуватимуть безумовно; Євген Пенцак (керівник MBAF) порівняв життя із картиною, шматочок якої вже написаний, але найцікавіше ще попереду.

Традиційно була вручена відзнака декана kmbs «Прорив». Її володарями цього року стали Ірина Горова (РМВА-20), Віталій Сьомка (РМВА-21), Леся Омельяненко (EMBA-33), Олексій Волков (EMBA-34) та Ольга Французова (MBAF-11).

Із привітальним словом та запрошенням долучатися до спільноти Alumni kmbs виступила випускниця ЕМВА-27  Катерина Мартиненко, але радила не баритися, адже, як співається у студентському гімні «Gaudeamus», «vita nostra brevis est».

Після завершення офіційної частини на випускників чекав сюрприз – останнє домашнє завдання: вони мали просто на заході вивчити та заспівати разом пісню. Завдання було виконано блискуче – виступ вийшов неймовірно енергетичним.

Ми вітаємо випускників з початком нового етапу їхнього життя, бажаємо нових вершин та безмежних горизонтів!

1 / 12
kmbs live
02.04.2024 в 12:28
Стартує набір на стипендійну програму kmbs! ...
20.02.2024 в 10:37
Новий подкаст Radio kmbs з нашою adjunct professor Оксаною Щегельською ...
13.02.2024 в 12:40
Набір на MBA триває! Старт 23 травня ...
13.02.2024 в 12:29
PMBA-25 group visited the exhibition of works by Hanna Sobachko-Shostak, "Eyes of Flowers" ...
13.02.2024 в 12:20
Новий подкаст Radio kmbs "Як малим та середнім бізнесам переходити в корпоративне управління?" ...
25.11.2023 в 16:30
«Ви маєте детально продумати історію свого бренду і розповісти її. Все, що ви не розкажете, додумают ...
24.11.2023 в 16:37
Від бізнесів, які працюють з кроскультурними командами або виходять на світові ринки, ми часто чуємо ...
24.11.2023 в 12:25
Як довелося переформатувати бізнес, аби він вижив, та чи вийшло зробити з лимона лимонад – розповіда ...