Школа для лідерів,
які прагнуть змін

Дізнайся першим

Останні новини KMBS в реальному часі

Останні події та новини з життя KMBS дізнавайтеся у розділі KMBS Live що знаходиться у верхньому правому куті екрану

Відкрити kmbs live
Головна
/
Новини
/
kmbs приєдналась до Глобального договору ООН
23.01.2020
International
kmbs приєдналась до Глобального договору ООН
Глобальний договір ООН — ініціатива, яка виступає транслятором Цілей сталого розвитку та є діалоговою платформою для бізнесу, інвесторів, громадянського суспільства, трудових організацій, органів місцевого самоврядування та уряду.

На початку січня Києво-Могилянська Бізнес-Школа стала офіційним учасником Глобального договору ООН.

Як бізнес-спільнота, у якій зростають українські лідери, ми вже багато років популяризуємо Цілі сталого розвитку, адже усвідомлюємо важливість розвитку гену відповідальності серед управлінців.

Програми Школи побудовані із врахуванням концепції відповідального лідерства, яка втілюється через розвиток системного і стратегічного мислення власників і топ-менеджерів українських бізнесів. Протягом навчання учасники усвідомлюють, що їх бізнес існує не у вакуумі та починають зважати на ширший контекст у стратегії розвитку своєї компанії.

Цьому також сприяє гуманітарна складова MBA-програм. Під час зустрічей із видатними мислителями сьогодення, відбувається особистісна трансформація управлінців. А це дозволяє по-іншому поглянути на звичні речі та відшукати нові сенси у власній діяльності. До слова, саме під час цих зустрічей зароджується більшість меценатських ініціатив наших випускників, які kmbs щиро підтримує.

Наприкінці минулого року ми також стали освітнім партнером програми Young SDG Innovators, у рамках якої молоді українські лідери створюватимуть проєкти для власних компаній із урахуванням Цілей сталого розвитку. Випускники kmbs, у свою чергу, відгукнулись бути менторами для молодих інноваторів. 

Системна робота Школи у цьому напрямку — не випадковість. Бізнес-школа у контексті ширшої системи має велику відповідальність та водночас амбітну ціль — через якісну освіту сприяти сталому розвитку бізнесу та формувати сучасних українських лідерів.

Приєднавшись до Глобального договору ООН, ми заручились підтримкою міжнародної спільноти, отримали можливість брати участь у проєктах та ініціативах партнерів, а також доступ до бази практичних знань, які допоможуть інтегрувати принципи сталого розвитку у діяльність українських компаній. 

kmbs live
02.04.2024 в 12:28
Стартує набір на стипендійну програму kmbs! ...
20.02.2024 в 10:37
Новий подкаст Radio kmbs з нашою adjunct professor Оксаною Щегельською ...
13.02.2024 в 12:40
Набір на MBA триває! Старт 23 травня ...
13.02.2024 в 12:29
PMBA-25 group visited the exhibition of works by Hanna Sobachko-Shostak, "Eyes of Flowers" ...
13.02.2024 в 12:20
Новий подкаст Radio kmbs "Як малим та середнім бізнесам переходити в корпоративне управління?" ...
25.11.2023 в 16:30
«Ви маєте детально продумати історію свого бренду і розповісти її. Все, що ви не розкажете, додумают ...
24.11.2023 в 16:37
Від бізнесів, які працюють з кроскультурними командами або виходять на світові ринки, ми часто чуємо ...
24.11.2023 в 12:25
Як довелося переформатувати бізнес, аби він вижив, та чи вийшло зробити з лимона лимонад – розповіда ...