Школа для лідерів,
які прагнуть змін

Дізнайся першим

Останні новини KMBS в реальному часі

Останні події та новини з життя KMBS дізнавайтеся у розділі KMBS Live що знаходиться у верхньому правому куті екрану

Відкрити kmbs live
Головна
/
Новини
/
«Членство kmbs у глобальній мережі EMBAC — це можливість обговорювати найкращі практики управлінської освіти з представниками топових міжнародних бізнес-шкіл»
03.06.2021
«Членство kmbs у глобальній мережі EMBAC — це можливість обговорювати найкращі практики управлінської освіти з представниками топових міжнародних бізнес-шкіл»
Андрій Наконечний, керівник напрямку міжнародного розвитку kmbs, розповів, що таке Executive MBA Council, і як відбувається взаємодія в цій глобальній мережі.
Понад 4 роки kmbs є частиною глобальної мережі бізнес-шкіл Executive MBA Council, що дає можливість впливати на розвиток сфери управлінської освіти на міжнародному рівні, бути в спільному смисловому полі та обмінюватись досвідом з представниками топових освітніх інституцій.
 
Андрій Наконечний, керівник напрямку міжнародного розвитку, розповів детальніше про EMBAC та членство kmbs у цій глобальній мережі:
  • Що таке Executive MBA Council (EMBAC)?

Executive MBA Council (EMBAC) — це професійне об'єднання понад 200 бізнес-шкіл та університетів з усього світу, які працюють з освітою для управлінців (executive education). Організація була заснована у 1981 році з головним офісом у Каліфорнії, США.

Місія EMBAC — сприяти розвитку управлінської освіти через поширення кращих практик серед шкіл-учасниць спільноти, проведення досліджень, організацію конференцій та професійних форумів. Важливо також зазначити, що EMBAC тісно пов'язаний з практично усіма ключові асоціаціями та професійними організаціями у сфері управлінської освіти — американська AACSB була напряму залучена до створення EMBAC, а EFMD, AMBA та CEEMAN є стратегічними партнерами спільноти.

  • Коли і як kmbs приєдналась до EMBAC?

Стати частиною EMBAC доволі непросто — це своєрідний «закритий клуб» для найкращих бізнес-шкіл, де надзвичайну увагу приділяють якості середовища, адже саме середовище є ключовою цінністю спільноти. Тому обов'язковою умовою вступу є наявність мінімум двох рекомендацій від діючих членів EMBAC, і тільки після отримання цих рекомендацій розпочинається довгий шлях прийому школи-кандидата до спільноти. Києво-Могилянська Бізнес-Школа успішно пройшла всі етапи вступу до Executive MBA Council і є повноцінним членом спільноти з червня 2017 року.

  • Що дає членство в EMBAC і в чому особливість цієї організації?

Executive MBA Council — це, насамперед, платформа для обміну досвідом та обговорення ключових викликів сфери управлінської освіти між школами-учасниками. Оскільки у спільноту входять усі топові бізнес-школи світу, саме учасники EMBAС визначають вектор розвитку усієї сфери. А завдяки широкій мережі партнерств, EMBAC кожного року проводить декілька ґрунтовних загальних та спеціалізованих досліджень у сфері управлінської освіти, результати яких доступні ексклюзивно для шкіл-учасниць.

Якісною відмінністю EMBAC від схожих організацій є максимальна відкритість учасників та неформальність спілкування — через розуміння що тут «лише свої» зникають практично будь-які бар'єри до обміну інформацією, навіть дуже чутливою. Це унікальна цінність мати змогу відверто обговорювати будь-які професійні питання з керівниками INSEAD, IMD чи оксфордської Saïd Business School — як офлайн під час конференцій та різноманітних зустрічей, так і віртуально — через спеціальну онлайн-платформу. І що є надзвичайно важливим — це можливість не лише слухати, а й ділитись власним досвідом. Надзвичайно приємно усвідомлювати, що досвід kmbs є цінним для світових топ-шкіл.

kmbs live
02.04.2024 в 12:28
Стартує набір на стипендійну програму kmbs! ...
20.02.2024 в 10:37
Новий подкаст Radio kmbs з нашою adjunct professor Оксаною Щегельською ...
13.02.2024 в 12:40
Набір на MBA триває! Старт 23 травня ...
13.02.2024 в 12:29
PMBA-25 group visited the exhibition of works by Hanna Sobachko-Shostak, "Eyes of Flowers" ...
13.02.2024 в 12:20
Новий подкаст Radio kmbs "Як малим та середнім бізнесам переходити в корпоративне управління?" ...
25.11.2023 в 16:30
«Ви маєте детально продумати історію свого бренду і розповісти її. Все, що ви не розкажете, додумают ...
24.11.2023 в 16:37
Від бізнесів, які працюють з кроскультурними командами або виходять на світові ринки, ми часто чуємо ...
24.11.2023 в 12:25
Як довелося переформатувати бізнес, аби він вижив, та чи вийшло зробити з лимона лимонад – розповіда ...