Школа для лідерів,
які прагнуть змін

Дізнайся першим

Останні новини KMBS в реальному часі

Останні події та новини з життя KMBS дізнавайтеся у розділі KMBS Live що знаходиться у верхньому правому куті екрану

Відкрити kmbs live
Головна
/
Новини
/
Програма "Реабілітація. Творці змін": захисти проєктів
25.01.2024
Partnerships
Програма "Реабілітація. Творці змін": захисти проєктів

Стратегія розвитку національної системи фізичної реабілітації в Україні стала фокусом завершального третього модулю програми "Реабілітація. Творці змін", яку kmbs реалізовує спільно з БФ "Пацієнти України" в межах проекту "Реабілітація травм війни в Україні".

Про роль держави у розвитку системи реабілітації та відповідні державні програми учасники спілкувались з Тетяною Бережною, заступницею Міністра економічного розвитку і торгівлі України; Євгенією Смірновою, заступницею Міністра освіти та науки України; Оленою Кульчицькою, радницею Міністра соціальної політики України; та Юлією Соколовською, заступницею керівника Офісу Президента України.

Спільно з Паулін Кляйніц (Pauline Kleinitz), консультанткою реабілітаційних програм ВООЗ, учасники розбирали міжнародні тренди в реабілітації в межах системи первинної допомоги. А з Яном Егілем Нордвіком (Jan Egil Nordvik), проектним менеджером Норвезького директорату здоров'я, обговорювали роль аналізу даних як критичного елементу системи реабілітації.

Раді, що в рамках цього модулю відбувся викладацький дебют Марії Грішиної, операційної директорки БФ "Пацієнти України" та учасниці Executive MBA kmbs. Протягом трьох пар Марія ділилася своїм досвідом фандрейзингу і взаємодії з донорами, а також обговорювала з учасниками роль громадських організацій в розвитку системи фізичної реабілітації в Україні. Завершенням ж програми стали захисти групових проектів, над елементами яких учасники працювали протягом усієї програми спільно з Едуардом Мальцевим, заступником декана kmbs.

Програма "Реабілітація. Творці змін" створена в межах ініціативи Першої леді Олени Зеленської з розбудови ефективної системи реабілітації та в межах проєкту "Реабілітація травм війни в Україні", який реалізують Міністерство охорони здоров'я України, НСЗУ Національна служба здоров'я України, Міністерство соціальної політики України, Офіс Президента України, радниці-уповноваженої Президента України з питань безбар’єрності, ДП "Електронне здоров’я", БФ Пацієнти України, Protez Hub та Всеукраїнського об'єднання фізичних терапевтів за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine, European Union in Ukraine та Nova Ukraine.

kmbs live
02.04.2024 в 12:28
Стартує набір на стипендійну програму kmbs! ...
20.02.2024 в 10:37
Новий подкаст Radio kmbs з нашою adjunct professor Оксаною Щегельською ...
13.02.2024 в 12:40
Набір на MBA триває! Старт 23 травня ...
13.02.2024 в 12:29
PMBA-25 group visited the exhibition of works by Hanna Sobachko-Shostak, "Eyes of Flowers" ...
13.02.2024 в 12:20
Новий подкаст Radio kmbs "Як малим та середнім бізнесам переходити в корпоративне управління?" ...
25.11.2023 в 16:30
«Ви маєте детально продумати історію свого бренду і розповісти її. Все, що ви не розкажете, додумают ...
24.11.2023 в 16:37
Від бізнесів, які працюють з кроскультурними командами або виходять на світові ринки, ми часто чуємо ...
24.11.2023 в 12:25
Як довелося переформатувати бізнес, аби він вижив, та чи вийшло зробити з лимона лимонад – розповіда ...